V. Ongelukkig in jou huwelik wat nou?

A. Baie kere bevind ons onsself in ‘n situasie waar ons die vraag vrae: “Hoe het ek hiér beland?” En soms is die huidige omstandighede so onverdraagbaar dat skei vir jou na die enigste opsie lyk. Skei is nie sonder sy eie trauma en emosionele hartseer nie. Dink terug aan die tyd toe jy wel gelukkig was in jou huwelik. En asb gaan sien ‘n huweliksberader voordat jy ‘n besluit neem om te skei. Daar is geen rede vir enige iemand om ongelukkig in ‘n huwelik te bly nie. Werk daaraan, want ek kan jou belowe jou huweliksmaat geniet ook nie die ‘hel’ wat julle huwelik geword het nie. Moenie wag dat dit te laat is om help te gaan kry nie, gaan lank voordat julle mekaar begin dreig met skei.

Stuur jou vra na timothy@gesondeseks.co.za

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s