Vraag: Hoekom sukkel ‘n mens met jou seksualiteit partykeer?

Antwoord:Want jou seksualiteit is een van die mees intiemste en eerlikste weergawe van wie jy is. Dit is moeilik om so oop en eerlik met jouself en jou geliefde te wees om jou seksualiteit te wys of selfs te erken. Genesis 2:25 beskryf dit soos man en vrou wat kaal voor mekaar saam.
Daar is niks wat jy kan weg steek nie.
Dit is interessant dat die sielkundiges het agtergekom dat onverwerkte trauma wat jy in jou kinder jare op getel het, manifesteer in jou seksualiteit en fantasie lewe. Dit is ‘n manier vir jou brein om iets wat seer gemaak het te verwerk dat dieselfde situasie vir jou eroties is. Hierdie is ook dan ‘n rede hoekom baie mense met hulle seksualiteit sukkel want dit beskerm ‘n dieper onverwerkte seer.
Stuur jou vra na timothy@gesondeseks.co.za

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s