Vraag: My seuntjie het begin om met homself te speel! Wat nou?

Stuur jou vrae na timothy@gesondeseks.co.za of stuur dit via Facebook. (Almal bly anoniem)

Vraag: hi, ek het ‘n vragie vir Timothy. My seun (11) het begin ontdek wat lekker is en is eintlik so onskuldig, gaan le sommer op my sitkamer bank op sy maag en … Ek weet nie hoe om dit te hanteer sonder om hom te knou op seksueele gebied nie, los ek hom of jaag ek hom kamer toe of verbied ek hom om dit te doen? Is dit gesond? – Anoniem

Antwoord: Dit is baie gesond en normaal en moenie negatief daarop reageer nie. al wat jy wel vir hom moet leer, is wat privaat gedoen kan word en wat kan publiek gedoen word. leer dat in die publiek vat jy nie aan jouself nie of ‘expose’ jy nie jouself nie. maar as jy bad of in die bed alleen le kan jy maar vat as dit lekker is

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s