Is ek onaantreklik?


Image
“Ek is ’n getroude dame van 45 jaar. Ek sien altyd dat die tydskrifte oral sê dat mans hou van sexy uitrustings. Een aand het ek vir my man ’n sexy nagrokkie aangetrek, maar geen reaksie daarop gekry nie. Is mans regtig ingestel op sexy nagklere of kan hulle net bloot nie wag vir ons om daarvan ontslae te raak nie?” – Nadia, KwaZulu-Natal

 

 

Timothy Kieswetter, ’n Bybel- en seksualiteitskenner, antwoord:

Dit is ’n interessante verskynsel by mans dat wanneer hulle na ander vrouens kyk, hulle aandag gee aan die sexyness van die uitrusting en die vrou se voorkoms. Maar wanneer ’n man na sy eie vrou kyk, is dit amper asof hy nie haar aanloklikheid raaksien nie. Hoekom dan so? Dalk is dit omdat die verste wat ’n man mag gaan met ’n ander vrou is om haar sexyness te geniet, maar met sy eie vrou is dit soos jy gesê het, hulle kan bloot nie wag om ontslae te raak van die nagrokkie nie. Want met jou as sy vrou mag hy baie meer geniet as net jou voorkoms. So wat staan dit jou te doen? Dra nog steeds die verleidelike nagrokkies, maar nie om jou man se onthalwe nie, maar eerder vir jou eie. As jy goed voel oor jouself en jy raak gemaklik met jou eie sexyness, dan sal jou man jou van nuuts af weer raak sien.

 

Hierdie vraag verskyn in die Feb-Mrt 2012 uitgawe van Intiem Tydskrif

1 thought on “Is ek onaantreklik?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s