Kom in aanraking met jou vroulikekant

vroulike kant

Elke man het ʼn vroulikekant aan hom. Sommige s’n is net meer dormant as ander, waar ander mans s’n heeltemal oor ontwikkel is en dit voel asof jy hom net wil klap! Die waarheid is om ʼn gesonde gebalanseerde man te wees, MOET jy aandag aan jou vroulikekant gee en hier’s hoe…

 

 

Die uiterlike skoonheid-kant

Die vrou is beskou as die mooier geslag, maar is dit omdat God die vrou mooier gemaak het of is dit omdat die vrou meer tyd voor die spieël spandeer?

Daar is niks fyntjies aan ʼn man wat ingestel is op sy eie voorkoms nie. Die idee dat mans rof en onbeskof moet wees om man te wees, is al lankal nie meer die algemene aanvaarde stereotiepe nie. Maar self versorging is nie iets was natuurlik na baie mans kom nie. So hier is so paar wenke hoe jy meer met jou uiterlike skoonheid-kant mee aanraking kan kom.

  1. Basiese higiëne – Soggens en saans tandeborsel, skeer, deodorant, eenmaal per dag stort of bad en skoonklere elke dag aantrek. (En om te ruik aan gister se onderbroek om te sien of jy dit weer kan aan trek, kwalifiseer nie as skoonklere nie!)
  2. ManiPedi – Vir die meeste mans klink dit soos daardie sexy sektariese van James Bond, maar in werklikheid is dit maar net om jou hande en voete te versorg. Hou jou naels kort geknip (moenie byt of skeer nie), en smeer maar tog so af en toe ʼn bietjie room sodat dit nie vir jou vrou soos skuurpapier voel wanneer jy aan haar vat nie.

 

Die innerlike emosionele-kant.

Natuurlik is dit nie net die uiterlike skoonheid van die vrou wat haar so aantreklik maak nie, dit is ook haar innerlike skoonheid. Met ander woorde haar emosionele-kant. Dit het dalk gewerk vir vorige generasies mans om soos onemosionele buffels op te tree, maar vandag se vrou verwag meer van hulle mans. Hulle verlang na ʼn man wat nie bang is om sy emosies te wys nie. (En ek praat nie hier van die tipe emosies wat die man kry wanneer hy kwaad raak vir sy vrou nie.)

So hier is so paar emosies wat jy met meer trots met jou vrou kan deel.

  1. Blydskap – Ek sal graag wil glo dat die meeste mans nog gelukkig is met hul keuse van huweliksmaat. In daardie geval moet ons meer ons blydskap en geluk aan ons vrouens verkondig. “Liefie, ek is so bly jy is myne.” “Skatlam, my hart sing van pure vreugde dat jy my lewe verryk.”(Of as jy ʼn beginner is “Susan [Naam van vrou] ek is tevrede”)
  2. Bang – Tensy jou naam Clark Kent is, is dit veilig om te vermoed jy’s bang vir iets. Baie maal probeer ons so sterk voorkom dat ons in ons binneste opgevreet word met vrese en stres. Wees man genoeg en praat met jou vrou oor dit wat jou bang maak. (En ek praat nie hier van bang vir inbraak of toekoms van die land nie.) Deel jou emosionele vrese met jou vrou. “Liefie, ek is bang dat ek nie my werk gaan behou en dan nie vir ons genoeg kan voorsien nie.” “Skatlam, ek is bang ek is nie goed genoeg vir jou nie.” (Of as jy ʼn beginner is “Susan [naam van vrou] ek is bekommerd.”]
  3. Hartseer – Hierdie is die emosie wat die meeste mans die meeste probeer wegsteek. Want hierdie emosie word meeste kere gedemonstreer deur trane. En ons almal was van jonks geleer, mans huil nie! Een van die kortste verse in die Bybel is Johannes 11:35 “Jesus het gehuil.” Want met trane is woorde nie nodig nie. (Of as jy ʼn beginner is. Gaan sny ʼn ui!)

Eintlik is dit maar net menswees om in aanraking te kom met jou vroulike-kant.

 

 

Sukkel jy om weg te doen met al die macho man-wees dinge? Is jy die beste man wie jy kan wees vir jou vrou en kinders? Lees ‘n bietjie meer oor ons e-Kursus spesifiek ontwikkel vir mans wat beter mans wil wees. http://www.gesondeseks.co.za/index.php/e-kursusse/31-seuntjie-tot-man

1 thought on “Kom in aanraking met jou vroulikekant

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s